CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thursday, July 23, 2009

BEBY2 CUMEI~

video

video ni dirakam dlm umah aku.haaa..ni la antare beby2 yg umi ku jge.cumei x??haha.

SAYE~

whew.ni la aku yg ter'latest'.hehe.nak cakap pe ek.blink3 tibe2...huhu~haa...nak cakap esok aku akan kembali ke nilai untuk meneruskan perjuanganku di USIM untuk tempoh beberape bulan agi b4 cuti semester.blek u ni,aku kne mhadapi mid-sem exam yg blansung selame 2 ari.da hmpir seminggu aku di umah,tup tip tap je da seminggu.cepatnye mase berlalu...keje ole2 lecturer bgi tetap terbengkalai.huhu.

dah! belankk!!~

Wednesday, July 22, 2009

INTERNATiONAL STUDENTS SPORTS CARNIVAL~


ni dak2 international dri USM.huhu.semangat IPT betol diorang,tgk ar kat t-shirt diorang.haha.



haaa....tgk kat dak international yg pkai jersi merah tuh,belah kiri nmenye ibrahim n sorang agi tu nmenye adam..due2 merupakan striker bola sepak untuk USIM(bangge sebentar).due2 dri Uganda.klao korang tgk dorang men...fuh!ebat w0o..kala orang mesia men..huhu~
(jgn mara naa~)


omputih dari negara mner tah ngah stretching..sesi memanaskan badan yg memang panas...haha.mse g sini,memang suasana sebijik cam kat oversea...hua33..


ari jumaat ri tu sehari sebelom aku blek uma,aku n beberape owang member gi international student sports carnival 2009.memang tiap2 taun akan diadakan carnival ni khas untuk dak2 international..(abes,pasal aku g lak???)err..tak mo jawab..carnival ni dibuat kat padang depan sebuah kolej swasta kat petaling jaya.nme terpakse dirahsiekan.haha.(padahal da lupe..)

aku n beberapa owang member dikerah oleh ckgu untuk join dak2 international USIM men sukan.dorang lawan basket n futsal...tarik tali pon ade.haha.tarik tali ar yg keco giler..memang dorang ske men tarik tali sebab kat negara dorang xde de game2 gini.huhu~

act,kitorang sampai agak lewat....n kitorang xdpt nak men pe2 game pon,memang sedey ar dak2 dri China USIM.dorang da berlatih berbulan2 untuk games kali nih.esp basket.yg futsal dpt dpertimbangkan oleh pihak penganjur..n alhamdulillah kitorang dpt men ngan mhantar due orang striker USIM dri Uganda.tp tu la rezeki dari Allah...phm2 la kan pe terjadi.

overall,aku enjoy ar gi cni.even xdpt men,ingat kalu dpt men substitute basket pon da ok.tapi vice versa terjadi...huhu.oke~

Sunday, July 5, 2009

UBAY n HiS LAB COAT~wawa..

di bilik pembedahan..haha.tade ar.ni ngengade nak menge'test' lab coat baru..hu..kat bilik ni..~

OPEN DAY MEDiC ~

whew..lmenye tinggal blog.hehe.tapi takpe,kali ni entry aku disertai ngan gmbar2 menarek n ingin sekali aku berkongsi cerita ngan kawan2 ( yg sudi jenguk blog ni ..) sape je la nak jenguk an..haha. sabtu lepas Fakulti Perubatan n Sains Kesihatan USiM ade buat open day fakulti diorang.pelajar2 yg diWAJIBkan pegi adalah pelajar tamhidi perubatan n tamhidi dentist...dak2 tamhidi len dialu2 kan~ pe lagi,pluang ini digunekan olehku sepenuhnye..hehe..maka pade jam 8 pagi,kami sumer berkumpul kat depan kolej sutera indah yg ensem tu untuk menunggu bas ke Pandan Indah,KL. yap...cawangan USiM kat Pandan Indah adalah untuk perubatan n dentistry jek....

adib bergaya sekali ye di depan bangunan fakulti..haha..

eeii~ tak geli ke wei dak2 pompuan ni.haha.koleksi kaki,stomach,small intestin cardival sorang mamat india..


alahai~ ku pe kurangnye....ngah33..


mase da nak blek Nilai...


tengkorak~ beware..haha.


lungs...ni sumer bukan tipu2 ni~hu...ujung skali tu ade pale~



epi betol korang pegang jantung mayat~haha..

kesimpulannye.ni la pekemende yg harus seorang pelajar perubtan hadapi.berhadapn ngan mayat untuk belajar mcm2 dlm badan mnusia.anatomi.huhu.jdi pade sesiapa yg nak jdi doter tu,pikirlah 2,4 n 6 kali ye..jangan biarkan idup anda diselubungi mayat~wawa....