CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Monday, February 23, 2009

KERJA33!!

OwHoo!!! udah lama ku enggak menulis di blog ini...kangen banget sama blogku...huhu~
wawa..aku udah kepingin indon daa....ni suma gara2 aku bekerja ngan minah2 indon..huhu~dah2!!
eherm...hehe..ri ni aku na cter sket pngalaman aku bekerja kat stesen minyak esso,setelah sebulan nak dekat due bulan aku kije situ,whew...mcm2 perkare aku dpt sksikan....mulenyer pasai gji pest aku..aku kan kije mlm,dtg ar dlm kul 1055...pastu boz panggil aku nak kasik gji laa..boz tunjuk kat aku gji penoh aku..da dekat 500 lebey da gji aku,tup2 boz tunjuk plak bpe byk aku short....walawey,nak dekat 200 la plak aku short....waaa!!! last2 gji bersih 300 jek?? nak wat per 300 laa??iskkkk3333....aku memang cedey tol ar....n aku nekad dlm bulan due nih,aku nak wat tol2,maw wat OT manyak2..haha..tebus balek...
Act,dak2 yg kije kat esso tu slalu je kutuk2 boz dr blakang...aku pon tak paham knape dowang cm tak suke ngan boz,tp depan2 boz...huh! bek! pijak semut pon semut mati laaa...hehe...aku snarnye kan ta pandai nak tak pueh hati kat owang yg lebey tue dr aku nih...biaq pi laa dowang nak ckap per,janji aku tak ikot...huhu~ baru2 nih,boz soh aku kje siang stat kul 3 sampai ar kul 11 malam,syif ke 2....boz kate aku manyak tataw mende,ye la kan,kije mlm kete pon sket,kije pon sket,manyak tid0oo jek..haha....so aku pon kije laa siang,tumpang boz almaklum laa,boz duk sebla uma jek...alang2 boz anta due owang minah indon,pkerje die ke tmpat kje aku tu..
maka,bermulala ari aku bkerja ngan minah2 indon..haha...aku dok senyap je,dowang bising2 cam pe tah...nyanyi laa,bergayut laa...huhu...kdang2 klako gak aku nengok dak due ekor tu....sowang name Nafiq,n sowang agi nme Ainun...Ainun lak ade abg,kije mlm ngan aku dulu..nmenyer Darma....wahaha...mereke sumer bek2 owangnyer...sonok kije ngan dowang..kire enjoy ar...gelak2,pasai due ekoq minah indon tu laa..haha...dok usik2 aku agi...dowang pon mude agi,Nafiq 23 taun ,Ainun tue setaun dr aku..ermm..tp pikiran cam dak2 jugak...aku pon sampai terikot2 dialek dowang daa...huhu...tp aku kije siang ngan dowang sampai ari khamis ni je..pastu masok bulan 3 da kje mlm blek....erm...
Pa pe pon,aku sgt333 enjoy n sonok ar keje...haa..satu agi,alang2 kat tmpat kije aku tu ramai sgt owang tnye...'ade jual topup tak??'..maka aku pon wat bisnes topup aku sendirik...huhu...cri keuntungan untuk dr sendirik..seb bek boz kasik! haha..skunk ni pon jualan sgt memberangsangkan...k la..ti aku smbung agi cter pasai tempat kije aku nih bile aku da na benti da keje kat situ k?? ala..benti pasai nak smbung blaja laa...huhu~

1 comments:

syairah safiah@ Syai said...

.....salam...
wat a nice blog la uby...
adk2 ko cute2....