CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Sunday, May 10, 2009

BUAT iBU TERSAYANG~ UMMi


ni la umi saye.selamenye saye sayang.

SELAMAT HARI IBU saye ucapkan kepada sumer ibu2 yg berada diatas muke bumi ini.yep,ari nih merupakan Hari Ibu sedunia dimana ari ni merupakan hari penghargaan buat semua ibu2 yg sudah byk mnabur jasa bakti bergalang noda penat lelah dlam mendidik anak2 mereka.bukan ari nih sahaje sbnarnye tetapi tiap2 ari.tu yg sebetolnye.terima kasih n Jazakallah ye ibu2.saye mewakili anak2 sumer ibu2 seluruh dunia.hehe.

erm.pagi ni rase mcm biase saje.pagi2 lagi umiku kejut untuk subuh.alhamdulillah dlm keadaan yg masih mngantuk aku sampai jua ke surau untuk mgerjakan ibadat kepada Allah tuhan sekelian alam.hehe.pash solat subuh,bce yaasin for 10 minit bserta tahlil.wah33.aku pon menyambung kmbali 'pkerjaan'ku sebelom ini.tido.

aku taw ari ni ari ibu.tapi minta maaf umi abang tak sempat nak beli pe2 hadiah untuk umi sekadar kad ucapan pengganti diri.hehe.kad tu ditulis tangan oleh adekku fatin a'isyah.mewakili sumer adek bradek kami yg seramai 8 orang.bgtu ramai ye.pling seksa abang mereke ler.uhuk2.

kad tu akhirnye smpai ke tangan umi.umi bce.umi sayu.umi sebak.kami kat dlm bilik mase tu.act,kami tidak tahu ape yg berlaku.cter ni pon adek 3rd last ku yg bawak.hehe.then dtg mesej dari umi masok ke henpon ku.aku pon buka 'messages-inbox-'umi'.....

*******************************************************************************

'umi ucapkan terima kasih n jazakallah buat anak2 umi sumer.umi minta maaf kerana belom dpt jadi umi yg terbaek buat anak2'.erm.umi,bagi kami anak2, umi dah terbaek buat kami.umi tak knal erti penat n lelah dlm mngajari kami.umi marah2 sebab umi nak kami jadi anak2 yg bergune kan?jadi anak2 yg soleh solehah.amin~

terima kasih umi .kami sayang umi.kami bangge umi jadi umi kami semua.sgt33 bangga n bersyukur umi.kami janji kami akan jadi anak2 yg baik,mndengar kata,soleh,solehah,hormati orang tua.kami janji kami akan mbalas segala jasa2 umi.

********************************************************************************
bgtulah rintihan n suara hati anak2 umi.

erm.ok.stakat tu saje entry kali ni.tibe rase sedey.nak nanges nih.isk33...

3 comments:

almaz said...

salam~

okeyh jew bl0g ko weyh

xdew mnde p0wn

wujud jew p0st2 ko yg bru

huhu~

almaz said...

jap..yep2..aku x dpt add ko dlm list bl0g aku..asl ea?

.:.nurhidayah.:. said...

wey.

sayu btol la entry ko ni.
aku sedey2 ni.hehe.
xper2,jadklah anak yg baek slagi ko masih berpeluang merasa hangatnya kasih syg bonda terCHENTA.

aku pun plik apsal upd8 blog ko maseh x appear kat blogger seantero dunia.

camner nak tlg,den pown xtau.